Chemex
Om ChemexOm Chemex DenmarkVores kunderkontakt

 

Danmark

Denmark

Chemclean Supplies Ltd.
Contact: John Lindgaard
Telephone: +45 2049 7744
Telephone: +45 4052 4754
Fax: 4824 2884
chemex@chemex-danmark.dk

Flere kunder 

 

Vores kunder

Henrik Nielsen
solyst


”Lige fra vores første møde med Chemex har vi fået en rigtig god rådgivning omkring de mange forskellige produkter samt deres anvendelsesmuligheder. Derudover har vi været glade for, at alle vores spørgsmål besvares hurtigt og altid sagligt.

Efter vi har indført brugen af Chemex-produkter, har vi kun fået positive tilbagemeldinger fra de ansatte, som ikke bare er glade for produkterne men også for den miljø-venlige linie Chemex har. Vi mangler aldrig noget i forhold til vores samarbejde med konsulenten fra Chemex, og udover at produkterne er miljø-venlige, så er de også drøje i brug og giver dermed en god økonomi og sidst men ikke mindst – så virker de!

Det er vores opfattelse, at konsulenten fra Chemex har en rigtig god forståelse for vores behov og samarbejdet styrkes yderligere af, at der altid er en god opfølgning fra Chemex’ side på eventuelle spørgsmål.

Vi har valgt Chemex som vores leverandør, da den personlige og engagerede indsats betyder, at konsulenten aldrig ser problemer men kun løsninger.”

Henrik Nielsen, Køkkenchef
Den kongelige Skydebane Sølyst

Markus Grigo


”Grigo Desserter har nu i mere end 3 år brugt Chemex’ produkter og service. Aftalen blev oprindeligt indgået efter anbefaling fra en kollega i branchen, og jeg er ikke blevet skuffet over hverken produkter eller service. Chemex har udarbejdet et rengøringsprogram for min virksomhed ligesom instruktion af personalet også har været deres ansvar.

Jeg har derudover konstateret, at Chemex aktivt har medvirket til generelt at mindske mit forbrug af rengøringsmidler og dermed forbedret økonomien, uden at det på nogen måde er gået ud over kvaliteten af rengøringen i min virksomhed – snarere tværtimod.

Så kombinationen af effektive produkter og god service har for mig været stærkt medvirkende til mit samarbejde med Chemex.”

Markus Grigo - Grigo DesserterFlere kunder