Chemex
Om ChemexOm Chemex DenmarkVores kunderkontakt

 

Danmark

Denmark

Chemclean Supplies Ltd.
Contact: John Lindgaard
Telephone: +45 2049 7744
Telephone: +45 4052 4754
Fax: 4824 2884
chemex@chemex-danmark.dk

 

 

Om Chemex Danmark

Chemex blev etableret i Danmark for ca. 10 år siden og har indtil videre 3 franchisetagere, som alle kører på Sjælland. Hidtil har vores primære marked hovedsageligt været mellemstore og større virksomheder indenfor restaurations-, hotel- og fødevarebranchen, men vi har efterhånden også fået mange kunder indenfor industri- og autobranchen.


Hver eneste Chemex mobile showroom ejes og betjenes af franchisetageren, som er specielt uddannet i service, rådgivning og specifikke rengøringsproblematikker. Franchisetagerens fornemmeste opgave er, at yde den bedste personlige service og rådgivning samt at sikre sig, at du får leveret netop de produkter, du har brug for – hurtigt og lige til døren.


Den store fokus på uddannelse sikrer samtidig, at du som kunde bliver rådgivet i at bruge produkterne på den mest økonomiske måde, samt at du har mulighed for at få uddannet dit eget personale i brugen af produkterne, således at det optimale resultat altid opnås – uanset om din Chemex konsulent er til stede eller ej.


Hos Chemex Danmark sætter vi en ære i, at vores kunder undgår lange leveringstider og minimumsordrer, således at du altid har de produkter, du ønsker til rådighed og samtidig undgår at bruge unødvendig lagerplads.