Chemex
Om ChemexOm Chemex DenmarkVores kunderkontakt

 

Danmark

Denmark

Chemclean Supplies Ltd.
Contact: John Lindgaard
Telephone: +45 2049 7744
Telephone: +45 4052 4754
Fax: 4824 2884
chemex@chemex-danmark.dk

Om Vores Kunder 

 

Vores kunder


Bektas Danmark

Når konsulenten er på besøg passer det med, at det er tid for en ny levering. Samtidig bliver opvaskemaskinens funktionalitet efterset. Hvis der er problemer bliver de afhjulpet med det samme. Endnu en fordel er at få præsenteret nye produkter, som kan spare os for tid i hverdagen.

De produkter vi bruger fra Chemex er bare OK – de virker rigtig godt. Samarbejdet er til 5 stjerner, og der er altid en god stemning når vi møder konsulenten her i vores restaurant.

Det er en stor fordel, at konsulenten selv kommer på besøg – det passer jo altid med, at det er ved at være tid til at ”fylde op” til den kommende periode. De forskellige varer kan altid leveres med det samme, da de er i den bil konsulenten kører i – det er en meget stor fordel, for vi skal ikke selv ud og skaffe det andetsteds eller vente på at få det leveret.

Jeg fik engang uopfordret rådgivning omkring forbedring af hygiejnen i køkkenet. En sådan forbering krævede opsætning af dispensere, hvilket blev klaret med det samme af vores konsulent, og ved fødevarekontrollens næste besøg, kunne vi dermed fremvise de nye dispensere.


Süleyman Bektas – Cafe Venezia & Pizzaria, City 2, Tåstrup
Jeg er meget glad for den service Chemex leverer – alle sprayer og påfyldningssteder gennemgåes (og fyldes op) hver 3. uge af konsulenten, så jeg skal ikke tænke på dette område overhovedet, faktisk har jeg lagt rengøringsmidlerne i hænderne hos Chemex.

Hvis opvaskemaskinen ikke vasker godt nok, kommer konsulenten så hurtigt som han kan og laver en fejlsøgning. Jeg kan tilmed få fat i konsulenten om aftenen når restauranten er åben, hvis jeg har spørgsmål, og det er jo altid den samme person jeg taler med – det er rart.

Jeg får ofte besøg af konkurrenter til Chemex´ produkter, så tager jeg gerne et produkt fra Chemex, og viser konkurrentens konsulent, hvad produktet kan, hvorpå de give op.

Det er vigtigt for mig at samarbejdet er seriøst og der er en god dialog når rengøringsområdet skal tages op med f.eks. nye tiltag. Jeg betaler for produkterne og får til gengæld den gode kvalitet – det kan man også se i mit køkken, der altid er rent og ryddeligt.


Ömer Kutluay, Ferdinands Bøfhus, Slagelse
Om Vores Kunder